“Els de L’Hogar connecten” i «comptem- tots»

9 mayo

Des de la assignatura de tecnologia, dins del desenvolupament de projectes d’innovació, s’ha apostat per la metodologia APS (Aprenentatge Servei). Amb aquest es tracta de millorar l’aprenentatge de l’alumne i a més donar un servici solidari a la comunitat.

En este cas és el curs de 2n de ESO el que realitzat un projecte d’aquestes característiques: “Els de L’Hogar connecten”

El servei ofert és per als alumnes de sisè de primària, de manera que recolzen els coneixements que més el costava, utilitzant els connectors fet per els alumnes de 2n ESO.

Per fer la donació dels connectors, van fer una xicoteta fira que va acabar en amb esmorzar per a tots.

Els alumnes de tecnologia de 4r d’ESO amb la finalitat de promoure la participació dels xiquets i xiquetes de 1er de primària, han fet aquest projecte Els de l’Hogar comptem- tots” , per a ensenyar-los a comptar.

Els mes menuts han gaudit dels seus “nous profes” alhora que han aprés d’un altra manera.

Aquesta manera de treballar (APS) ha estat molt ben acollida pels estudiants de 4r, en veure com tots s’aprofiten i  ixen guanyant.

A final de curs es van ajuntar tots els alumnes, en una gran festa. L’encontre entre els dos grups va resultar un èxit. ENHORABONA!!